Telenovellák minden mennyiségben
NUEVO Y SITIO INFO

2011. 04. 02., szombat 9:55
Sziasztok! Jó reggelt és hétvégét mindenkinek! :) 8 éves a G-portal, hurrá! Sikerült is bővíteni a tárhelyemet ez alkolomból. :) Na most a frissek: felkerült egy hír Luisana Lopilatóról (Rebelde Way) és korábban egy Gaby Espinóról (Ördögi kör). Egyenlőre ennyi, de a hétvégén még jövök majd. Pussz! :)
2011. 03. 26., szombat 21:04
Sziasztok! Amint látjátok, az oldal átalakult egy kissé. A frisseket ezentúl - legalábbis ideiglenesen - ide írom, és a főoldal a hírek modul lesz, mivel mostanában oda szoktam a legtöbbet frissíteni. Most is felkerült egy újabb hír Ana Layevaskáról. Pussz mindenkinek! :)
 
Webmiss: Any (e-mail)
Nyitás: 2007.11.13.
Téma: telenovellák és sztárjaik
Design: Any
Szerver: G-Portál
Böngésző: Explorer & Firefox
 
NAVIGACIÓN

Mexikó
Argentína
Venezuela
Peru
Brazília
Kolumbia
Spanyolország
Színészek l Színésznők
Multimédia
Extrák

Portál


01. KEZDŐLAP
Vissza az elejére, a frissekhez!

02. VENDÉGK.
Mi a véleményed?

03. FANKLUB
Az első magyar telenovella rajongói klub!

04. HÍREK
Új híreket olvashatsz a telenovellák világából!

05. FELTÖLTÉSEK
Mikor mi kerül fel.

06. AKTUÁLIS
Petíciók, felhívások!

 
RED SITIOS


01. GALÉRIA

Eddig 244 kép került feltöltésre.
 

02. FÓRUM
Az oldal fóruma, ahol eddig 85 témához szólhattok hozzá.

 
ELITE AFILIADOS 

 
TOP AFILIADOS
 
VIDEO

 
TELEVISIÓN

A bosszú álarca
Mikor? Hétfő-péntek 14:55
Hol? Cool
Epizódok száma: 178

A csábítás földjén
Mikor? Hétfő-péntek 20:00 (ism. szombat 14:00)
Hol? Zone Romantica
Epizódok száma: 146

Te vagy az életem
Mikor? Hétfő-péntek 9:05
Hol? RTL Klub
Epizódok száma: 230

Árva angyal
Mikor? Hétfő-péntek 17:30
Hol? TV2
Epizódok száma: 194

A szerelem nevében
Mikor? Szombat - vasárnap 13:45
Hol? Story4
Epizódok száma: 171

Kettős játszma
Mikor? Hétfő-péntek 18:35
Hol? Cool
Epizódok száma: 90

 


 
ENTRADA
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
INVITADOS
Indulás: 2007-11-13
 

 

 

 

 

Pablo Rago élete

Pablo Rago (születési neve Ragonese) 1972. szeptember 24-én született Buenos Aires-ben, Argentínában. Argentín színész.
Pablo első szerepét 1979-ben kapta a Novia de Vacaciones című telenovellában.
Egy évvel később ezt követte a Dónde Pueda Quererte című sorozat, majd '82-ben a Últimos Días de la Víctima című film. Ebben az évben még egy tvfilmben kapott kisebb szerepet. Ez volt az Un Tal Servando Gómez.
1984-ben mellékszerepet játszott a Historia de un Trepador című sorozatban.
Egy évvel később a La Historia Oficial című filmben kapott szerepet.
1987-ben a Por Siempre Amigos és a Clave de Sol című szappanoperákban tűnt fel.
1989-ben az Amigos con los Amigos című sorozatban már főbb szerepet kapott. Ez követte '94-ben az Inconquistable Corazón főszerepe, ahol Paola Krum volt a partnere.
1995-ben ismét főszerepet kapott a Por Siempre Mujercitas című telenovellában.
1994-ben és 1996-ban feltűnt az Alta Comedia című drámasorozat két epizódjában.
1996-ban a Sueltos című telenovellában kapott mellékszerepet.
1998-ban jött az újabb főszerep az El Hombre című minisorozatban; majd '99-ban az El Mar de Lucas című drámában.
2000-ben feltűnt a Primicias és a Los Buscas de Siempre cíű produkciókban.
2001-ben Florencia Bertotti, Nicolás Cabré és Fabián Vena oldalán főszerepet kapott a Déjala Correr című telenovellában.
2002-ben Natalia Oreiro parteneként a Kachorra-ban (Kachorra - Az ártatlan szökevény) alakította Bruno Moraviát.
Még ebben az évben Pablo Echarri és Nancy Dupláa oldalán játszott az Apasionados című sorozatban.
2003-ben feltűnt a Resistiré (Mindörökké Julia) című telenovellában.
2005-ben a Conflictos en Red (Párkeresés interneten) című minisorozat egyik epizódjában szerepelt. Ezt követte az La Mujer Rota és az El Buen Destino, melyekben mellékszereplőket alakított.
2004 és 2005 között a Mosca y Smith en el Once című minisorozat első évadjában és a második évad elejben szerepelt. Többek között Fabián Vena és Laura Miller volt a partnere.
2006-ban Juliuszt alakította a Vientos de Agua 12 epizódjában. Még ebben az évben a Mujeres Asesinas második évadjának egy epizódjában tűnt fel.
2008-ban a Yo Soy Sola című filmben kapott kisebb szerepet és főszerepet alakított Benjamin Roja mellett a La Leyenda című akciófilmben.
2009-ban az Enséname a Vivir című sorozatban kapott főszerepet. Emellett mellékszerepeket játszott például az Acompanantes és az El Secreto de sus Ojos című produkciókban.
A sorozatok és filmek mellett Pablo színházban is játszott olyan darabokban, mint a Perla (1998), a La Reina de la Belleza (1999), a Hombre y Superhombre (2002), a Romeo y Julieta (2003) és az Extrana Pareja (2007). Utóbbinál társrendező is volt.
Pablonak egy gyermeke van, María Carámbula színésznőtől. A neve Vito és 2002 szeptemberében született. A pár hét év házasság után elvált. Pablonak 2008-ban néhány hónapig Anabel Cherubito színésznővel volt kapcsolata, melyről annak idején sokat cikkeztek az argentín újságok. l
Saját fordítás és írás, ellopni tilos!!! l Írta: Any

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!